Willkommen bei uns

Tervetuloa trakehnerien maailmaan, jossa laadusta ei tingitä. Kasvatuksemme perustuu harvinaisempiin ja uusiin sukuihin, jotka erottuvat massasta. Käytämme myös hieman englantilaisia täysiverisiä jalostuksessa tuomaan uutta verta sukuihin. Kasvatamme enimmikseen koulu- ja estehevosia, mutta emme ole unohtaneet kenttäratsujakaan. Järjestämme tallilla myös kilpailutoimintaa.

Terveisin Vibaja (VRL-00727)

Tietoa

Escorant Trakehners on jo vanha talli, vaikka olemmekin eläneet suurimmanosan ajasta hieman piilossa. Vuoden 2011 lopulla perustettu talli panostaa suoritushevosiin, joten kasvatustoimintamme on ollut vähäistä. Alussa keskityimme enemmän koulu- ja estepainotteisiin trakehnereihin. Nykyään kiinnostus on kasvanut myös täysiveristen puolelle, joten olemme ottaneet kenttäratsujakin loisteliaaseen joukkoomme. Päätarkoituksena on tuoda uusia ja erilaisia sukuja hevosille, jotta myöskään ne vähäiset eivät unohdu.

Käytämme myös yhteistyötalliamme apuna, eli Kingsvalleyta. Omistamani tallista löytyy useita trakehnereita ja täysiverisiä upeista suvuista. Emme tietenkään halveksi vanhempia sukuja, mutta ihmisillä menee mielenkiinto, mikäli samoja nimiä näkyy aivan liikaa sukutauluissa. Tällöin on vaikeampaa löytää puolisoa omalle hevoselleen, joten erilaisuus on hyväksi aina välillä. Myös ulkopuolisia hevosia katsomme aina silloin tällöin ja käytämme mahdollisuuksien mukaan.

VRL-00816

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim-game stable

© Vibaja 2019 | Photo © Klosterhof Medingen