Päivitykset

31. tammikuuta 2011

Tilan sivuja ruvettiin rakentamaan ja hevosia lisäämään myös sivuille. Kirjoittaminen on hidasta, mutta kyllä se tästä. Pikku hiljaa hyvä tulee !

Tervetuloa !

Suomenhevonen - uskollinen ystävä ja aitoa suomalaista sisua omaava rotua. Suomalainen on aina ollut apunamme sodissa ja riidoissa, ystävänä ja tukena.

Tilamme aloitti toimintansa vuoden 2011 alkupuolella, vaikka itse rakentaminen alkoikin vuotta aikaisemmin. Keskitymme kotimaisen rotumme, suomenhevosen kasvatukseen ja kilpailuttamiseen. Tilamme on kuitenkin kovin pieni, joten kasvatustoimintamme on vähäistä.

Sijaitsemme virtuaalisessa Etelä-Savossa, Pertunmaan kunnassa. Pieni Ruorasmäen kylä sijaitsee noin 9km päästä keskustasta ja alueelta löytyy muutamia maatiloita, sekä toinen hevostalli. Tilamme sijaitsee kilometrin pitkän hiekkatien päässä, syrjässä ja rauhassa. Tilaltamme löytyy kaksi tallirakennusta, kenttä, kotitalomme, muutamia tarhoja, sekä useita pihattoja nuorille varsoille. Toinen tallimme on tarkoitettu kymmenelle suomenhevosellemme ja toinen on viiden hevosen yksityistalli.

Palveluihimme kuuluvat yksityisten majoittaminen ja hevosten myyminen. Myymme lähinnä omia kasvattejamme, mutta välillä myös aikuisia hevosia tulee myyntiin. Toimintaamme sen sijaan kuuluu kasvatus ja kilpailuiden järjestäminen. Emme kovin usein järjestä kilpailuja, joten keskitymme enemmän kasvatukseen.

Terveisin tilan omistaja,
Vibaja (VRL-00727, PZT)tekijäoikeudet © tammen ratsutila   |   tämä on virtuaalitalli   |   ulkoasu © pooli 2010