Kingsvalley

Welcome to Kingsvalley

Vaikka Kingsvalley sijaitsee heti ydinkeskustan ulkopuolella, ei kaupungin melu ja melske yllä talleille asti. Hevoset viihtyvätkin avarissa talleissamme ja viheriöivillä laitumillamme päivästä toiseen. Hevosemme pysyvät niin henkisesti kuin fyysisestikin terveinä hyvällä hoidolla ja treenillä. Käytössämme on lähes kokopäivätarhaus, joten ratsumme pääsevät viettämään lähes täydellistä hevosenelämää.

Kingsvalleyn tilat ovat modernit ja valoisat. Ratsastusta varten meiltä löytyy suuri kenttä sekä pienempi ilmastoitu maneesi talvikelejä silmällä pitäen. Lisäksi vaihteen vuoksi voidaan ajoittain käydä maastoilemassa kaupungin meille vuokraamassa metsässä, jonka polut johtavat meidät kuumina päivinä uittorannalle.

Täällä Kingsvalleyssä kasvatamme saksalaisia puoliverirotuja lähinnä ratsuhevosiksi esteille. Vuosittain saatamme virtuaalimaailmaan muutamia kymmeniä puoliverivarsoja laatuvanhemmista. Tavoitteinamme kasvatustoiminnan suhteen on korrekti rakenne, erinomainen käsiteltävyys sekä hyvä kapasiteetti. Kasvatustoiminnan lisäksi järjestämme toisinaan myös kilpatoimintaa este- ja kouluratsastuskilpailujen merkeissä.

Terveisin Vibaja

Tämä on virtuaalitalli! | This is a sim-game stable!
© Ulkoasu NM. | © Kuvat Jim Nix & Thomas Fisher
© Tekstikuvat David Ohmer & S Preischl