Welcome to Kingsvalley

Vaikka Kingsvalley sijaitsee heti ydinkeskustan ulkopuolella, ei kaupungin melu ja melske yllä talleille asti. Hevoset viihtyvätkin avarissa talleissamme ja viheriöivillä laitumillamme päivästä toiseen. Hevosemme pysyvät niin henkisesti kuin fyysisestikin terveinä hyvällä hoidolla ja treenillä. Käytössämme on lähes kokopäivätarhaus, joten ratsumme pääsevät viettämään lähes täydellistä hevosenelämää.

Kingsvalleyn tilat ovat modernit ja valoisat. Ratsastusta varten meiltä löytyy suuri kenttä sekä pienempi ilmastoitu maneesi talvikelejä silmällä pitäen. Lisäksi vaihteen vuoksi voidaan ajoittain käydä maastoilemassa kaupungin meille vuokraamassa metsässä, jonka polut johtavat meidät kuumina päivinä uittorannalle.

Kasvatamme saksalaisia puoliverirotuja lähinnä ratsuhevosiksi esteille. Vuosittain saatamme virtuaalimaailmaan muutamia kymmeniä puoliverivarsoja laatuvanhemmista. Tavoitteinamme kasvatustoiminnan suhteen on korrekti rakenne, erinomainen käsiteltävyys sekä hyvä kapasiteetti. Kasvatustoiminnan lisäksi järjestämme toisinaan myös kilpatoimintaa este- ja kouluratsastuskilpailujen merkeissä.

Kingsvalleyn hevoskantaan on pyritty saamaan King's Valleyn alkuperäisten sukulinjojen edustajia. Meillä onkin muutama King's Valleyn kantaoriista Faramondista, Goddhartista ja Heikenistä polveutuva hevonen, joita vaalimme arvokkaina yksilöinä hevoskasvatustamme silmällä pitäen. Hevostemme sukutauluista löytyykin muun muassa Gottschalkin pojanpojanpoika Gordian II ja myös Don Corleonella on suvussaan yksi kantaoriiden pojista, Pharamond.


Tallin yhteystiedot
Vibaja (VRL-00727)
vibaja@sudenmarja.org

Yhteistyössä
Skurvash

Satunnaiset päivitykset
01.11.2023 -- Ulkoasun vaihdostyö alkaa