Virtuaalinen Esteratsujen Laatuarvostelu

Ota yhteyttä

ERL ylläpito / Vibaja
vibaja@sudenmarja.org

Laatuarvostelutilaisuudet

Tilaisuuksia järjestetään kahden kuukauden välein ja jokaiseen tilaisuuteen otetaan mukaan 30 hevosta. Tilaisuuteen ei tule ilmoittaa hevosta, joka ei täytä sääntöjä ja kriteerejä - muutoin hevonen voidaan hylätä tilaisuudesta. Ole myös kriittinen hevosesi suhteen: älä tuo sitä laatuarvosteluun ellet tavoittele ensimmäistä palkintoa. Tähtää siis hyviin pisteisiin, äläkä ilmoita hevostasi mukaan vain huvin vuoksi.

Hevonen saa osallistua korkeintaan kahteen peräkkäiseen tilaisuuteen. Ellet ole tyytyväinen hevosesi pisteisiin, voit yrittää korottaa palkintoa jo seuraavassa tilaisuudessa. Muistathan kuitenkin, että sivuilla täytyy tapahtua muutoksia ja sinun on tehtävä jotain sen eteen, että pisteet voivat korottua. Ensimmäisellä palkinnolla palkittu hevonen ei voi osallistua tilaisuuteen enää uudestaan. Jos et koe pisteitä oikeelliseksi, ota yhteyttä ylläpitoon.

Hevosen pisteet lasketaan kahden tuomarin pisteiden keskiarvosta. Käytännössä siis kaksi eri tuomaria arvostelee hevosen ja näiden kokonaispisteistä lasketaan keskiarvo, joka on hevosen lopullinen pistemäärä. Tämä tasoittaa mielipide-eroja eikä tuomareiden mieltymyksillä ole niin paljon painoarvoa.

ERL:n laatuarvostelutilaisuudet järjestetään VV:n tiloissa.