Virtuaalinen Kouluratsujen Laatuarvostelu

Ota yhteyttä

KRL ylläpito / Vibaja
vibaja@sudenmarja.org

Tuomarit

Haluatko tuomariksi? Lue ensin tuomarihakuun liittyvä sivusto.

Kouluratsujen Laatuarvostelun tuomareiksi otetaan yhteistyökykyisiä, pitkäjännitteisiä ja vastuuntuntoisia virtuaalihevosharrastajia, joilla on aikaa (!) ja kiinnostusta tuomarointityöhön. Tuomarien ei tarvitse olla esim. rakennearvostelun ammattilaisia, mutta heillä tulee olla ns. hevossilmää ja tietämystä kouluratsastuksesta.

Tuomarin työ itsessään ei ole kovinkaan vaativaa. Hevosten arvosteluun annetaan selkeä ohjeistus, ja arvostelu sujuu nopeasti valmiin arvostelukaavakkeen avulla. Pisteitä ei siis tarvitse laskea itse käsin. Sama tuomari arvostelee yhdessä laatuarvostelutilaisuudessa useamman hevosen kokonaisuutena, eri osa-alueilla ei siis ole erikseen omia tuomareita.

Jos sinua kiinnostaisi laatuarvostelutuomarin työ, ota yhteyttä KRL:n ylläpitäjään sähköpostitse. Tuomariksi voi hakea myös varsinaisten tuomarihakujen ulkopuolella.

Virallinen tuomaristo

Virallisen tuomariston jäsenet arvostelevat säännöllisesti järjestettävien laatuarvostelutilaisuuksien osallistujia.

TUOMARIN NIMI YHTEYSTIEDOT STATUS
-- -- Vakituinen

Varatuomaristo

Varatuomariston jäsenet arvostelevat satunnaisesti laatuarvostelu tilaisuuksissa lomittaen virallisen tuomariston jäseniä sekä muissa poissaolotapauksissa korvaten jäsenen väliaikaisesti. Tuomariston jäsenet eivät arvostele omia hevosiaan.

TUOMARIN NIMI YHTEYSTIEDOT
-- --